Speelhuislaan 173 | 4815 CD Breda
Mathenesserlaan 480 | 3023 HL Rotterdam

IRO

 

Heeft u een WW of WIA-uitkering? Bent u op zoek naar werk en u neemt nog geen deel aan een reïntegratietraject? Dan komt u in aanmerking voor een individuele reïntegratie overeenkomst (IRO). Werkmatch kan u hierin begeleiden.

 

Heeft u zelf concrete ideeën over uw terugkeer naar de arbeidsmarkt? Werkmatch helpt u daarbij. In een oriënterend gesprek luisteren we naar uw verhaal, geven we antwoord op uw vragen en schetsen een beeld van het traject. Samenwerking en gedeelde verantwoordelijkheid vormen ons uitgangspunt. We maken duidelijke afspraken over wat we van elkaar mogen en kunnen verwachten.

Om deel te kunnen nemen aan een IRO traject dient u te voldoen aan de volgende belangrijke voorwaarden:

  • Beschikken over een uitkering in het kader van de WW
  • Beschikken over een uitkering in het kader van de WWB;
  • Gemotiveerd en zelfwerkzaam.

Informeer wel eerst bij uw klantmanager naar de mogelijkheden van een persoonlijk reïntegratiebudget

 

Wat biedt Werkmatch?

 

Het plaatsingsplan wordt samen met u opgesteld. In dit plan wordt uiteengezet welke stappen genomen moeten worden voor het vinden van een (nieuwe) baan. Hierbij moet u denken aan loopbaanoriëntatie, coaching, training en jobsearch. Dit zal altijd met als doel zijn: het vinden en behouden van een (nieuwe) baan. U wordt het gehele traject ondersteund door een coach. In onze IRO-trajecten maken we gebruik van de ervaring die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan met het ondersteunen van klanten bij het vinden van passend en duurzaam werk.

 

Interesse


Neem contact met ons op en wij bespreken met u wat wij voor u kunnen betekenen. Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden. U kunt ons altijd bereiken op telefoon 010- 478 01 59, of via e-mail op .