Speelhuislaan 173 | 4815 CD Breda
Mathenesserlaan 480 | 3023 HL Rotterdam

Detachering

 

Een succesvolle organisatie weet om te gaan met een groot aantal risicofactoren: reorganisaties, inkrimping, personeelsverloop, werkpieken, en aanverwante zaken. Daarbij wordt flexibiliteit steeds meer de essentie van een gezonde bedrijfsvoering.

 

Detachering kan uitkomst bieden wanneer u:

  • Het eigen personeelsbestand niet ontoelaatbaar wilt laten groeien
  • Behoefte heeft aan tijdelijke capaciteit als gevolg van een nieuw project
  • Behoefte heeft aan tijdelijke capaciteit ter overbrugging bij zwangerschap, langdurige ziekte, een sabbatical break of bij de invulling van vacante functies die onderwerp van heroriëntatie zijn

 

Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze detacheringdiensten. Ook bestaat voor u als werkgever de mogelijkheid om in samenwerking met ons een specifieke detacheringconstructie voor uw organisatie te ontwikkelen.

 

Wat biedt Werkmatch?

 

Wij doen er alles aan om verwachtingen waar te maken, zowel voor de kandidaat die een passende functie zoekt, als de organisatie die kennis wil maken met de geschikte kandidaat. Onze kandidaten zijn zorgvuldig geselecteerd op hun vakinhoudelijke bekwaamheid en persoonlijke eigenschappen. Wij kijken naar productiviteit, flexibiliteit en creativiteit maar ook of ze goed binnen de bedrijfscultuur passen!