Speelhuislaan 173 | 4815 CD Breda
Mathenesserlaan 480 | 3023 HL Rotterdam

Coaching

 

Werkgevers die het functioneren van hun medewerkers op de werkvloer willen verbeteren, maar ook medewerkers die aan een nieuwe functie beginnen, kunnen bij ons terecht voor coaching. De coach besteedt aandacht aan specifieke werk- en ontwikkelingsvragen van de betrokken persoon. Dit gebeurt vanuit de invalshoeken: arbeid en zingeving, persoonlijke reïntegratie en persoonlijke ontwikkeling.

 

Er vindt altijd eerst een oriënterend gesprek plaats met de opdrachtgever en betrokken deelnemer over probleemstelling, de startsituatie en de aanpak. Vraagstelling en leerpunten worden in overleg vastgesteld. Ook wordt aan het begin vastgesteld hoe, door wie en waarover wordt gerapporteerd.

 

Loopbaanbegeleiding

 

Medewerkers komen tot hun recht en kunnen zich ontwikkelen in de juiste functie op het juiste tijdstip. Een functie is interessant en veelal succesvol als de uitdaging in overeenstemming is met de persoonlijke ontwikkeling. Daarom richt Werkmatch zich in eerste instantie op het helder krijgen van de eigen kwaliteiten en wensen. Wanneer de medewerker weet wat hij wil, wordt er een persoonlijk ontwikkelplan gemaakt.